miercuri, 28 octombrie 2009

cica "sexi si misterioasa"

"Nu prea se stiu multe despre tine asa ca toata lumea e cu ochii pe tine in speranta ca te vor dezbraca de secrete. Esti o persoana placuta, intelegatoare si atenta insa cand vine vorba de viata ta, oricat te-ar trage lumea de limba, o tii cat poti de ascunsa, chiar daca nu ai motive. Aceasta atitudine a ta isi face simtita prezenta si in relatiile cu sexul opus astfel incat intotdeauna ii faci sa vrea mai mult, sa te descopere. Isi imagineaza ca sub atitudinea ta atenta dar rezervata se ascunde un vulcan de pasiune gata sa erupa. Si de cele mai multe ori au dreptate.

Mai sunt si barbati care considera ca ii privesti de sus pentru ca intodeauna pari sa analizezi ceea ce zic si sa compari cu niste standarde nestiute lor. Insa acestia sunt genul de barbati care oricum nu ti-ar putea face fata deoarece sunt prea preocupati de propriile defecte pentru a incerca sa descopere pe cineva.

Nu esti genul de femeie care sa se expuna iar hainele tale arata asta. Notiunea ta de imbracaminte sexy nu are de a face cu nevoia de a arata cat mai multa piele ci mai degraba se axeaza pe jocurile vizuale: haine care ii lasa pe barbati sa isi imagineze ce se ascunde dedesupt si sa isi doreasca sa le indeparteze una cate una. Hainele si atitudinea care le acompaniaza te fac sa pari sofisticata, prin urmare barbatii se simt uneori intimidati, insa asta nu ii face mai putin curiosi referitor la tine. Fie ca iti place sau nu, numele tau e intotdeauna pe buzele lor, insa oricat te-ar analiza nu iti pot da de capat."



rezultat al unor raspunsuri relativ reale.. in limita variantelor existente

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu