luni, 26 octombrie 2009

orgoliul instinctiv

stii ce doare cel mai tare..orgoliul.. acel orgoliu peste care nu treci indiferent de unde ai putea ajunge daca ai face-o.
orgoliul prin care te privezi de la fericire, de la iubire, de la bucurii...acela doare..
zi-mi si mie cu ce te face mai puternic si mai stapan pe viata ta orgoliul? iti intaresti respectul de sine? esti mai puternic?..pentru cat timp? felicitari tocmai ai refuzat sa fii ajutat, pentruca nu poti trece peste orgoliul tau de mascul, trebuie sa sa simti cu mult mai destept.. dar o sa rezolvi problema cu cel putin jumateate de ora mai tarziu..felicitari...esti campion la irosit timpul, bine ca ai orgoliu...

dar... cum e cu dragostea? v-ati certat...pacat, asta e ! se intampla... si cum? aa..nu o suni...pei da normal, v-ati certat cum ar fi sa o suni si sa-i spui "iarta-ma" ...of...va crede ca te-a calcat in picioare, fraierul..nu? bravo...felicitari, in loc sa ii ceri sfatul ca de obicei la cumparaturi du-te de capul tau, iar o sa-ti iei un tricou pe care nu-l vei purta, pentru ca o sa realizezi acasa ca este de prost gust.. hmm... dificil orgoliul asta..

bravo ! nu mai sunteti impreuna...si iti lipseste..ti-e dor de ochii ei umezi dimineata, de sarutul ei tandru, de parfumul delicat de o invaluie, de acel fosnet de pisica cand se cuibareste in pat langa tine.. dar nu o suna, stai linistit in banca ta, esti barbat ce dracu ! daca o suni mandria ta va pieri.. si daca ea suna, nu raspunde imediat desi stai cu mana pe telefon asteptand sa-i vezi numele pe ecran..da-te importatn, esti ocupat, te-a intrerupt: "mda, buna...bine...cu treburi.......tuuu?..."..asa foarte bine..tocmai ai umilit-o..stii ce ? ei nu-i pasa..ea te iubeste si pentru ea orgoliul cand vine vorba de dragoste nu exista ! femeile nu au capacitatea de a se abtine daca este vorba de fericirea lor.. se vor ruga, vor implora, se vor umili, vor plange cu lacrimi adevarate... doar ca sa-ti dovedeasca dragostea... si tu? raneste-o in continuare, fii barbat ! nu o suna dimineta sa-i auzi vocea, desi doar la ea te gandesti si te trezesti cu chipui ei in minte.... si uite asa ai facut-o iar sa creada ca poate nu esti barbatul visurilor ei, ca nu aveti nici un viitor impreuna si sa iti spuna a mia oara ca intre voi s-a terminat..


                                                                                                                       inspirat de o prietena draga

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu