miercuri, 21 octombrie 2009

cine sunt?



"Esti o fata cu picioarele pe pamant care nu se arunca cu capul inainte in nimic, nici chiar in dragoste. Asta deoarece consideri ca iubirea nu implica doar inima ci si creierul. Asta nu inseamna ca nu poti iubi cu adevarat, asa cum te acuza uneori cei din jur, ci ca abordezi iubirea si prin perspectiva ratiunii: cauti pe cineva care sa poata raspunde nevoilor tale, oricare ar fi acestea. De cele mai multe ori acel cineva e un prieten bun a carui prietenie s-a transformat treptat in iubire, ca si in cazul tau.

Cauti un partener cu care sa ai cat mai multe in comun: aceeasi educatie, mediu, personalitate asemanatoare si interese comune. Acest fenomen e denumit de specialiste drept ”iubire tip lista de cumparaturi”- stii exact ce astepti de la partenerul tau. Iubirea ta e bine gandita; ai intotdeauna un motiv bun pentru a a-ti dedica iubirea cuiva. Vrei sa stii ca la sfarsitul zilei nu vei avea parte de drame, certuri si asteptari diferite.

Apreciezi lucrurile mici intr-o relatie, te bucuri cand te asteapta cineva acasa cu masa pusa sau cand vasele ”se spala” macar din cand in cand fara stirea ta, ca sa nu mai zic cat de bine e ca partenerul sa iti ofere un masaj la picioare tocmai cand ti se pare ca daca te asezi nu vei mai putea merge niciodata. Bineinteles ca gesturile mari, menite sa iti taie rasuflarea sunt importante, insa, pentru tine, iubirea adevarata e in gesturile acestea mici, zilnice."



Corect...asta sunt !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu