sâmbătă, 21 noiembrie 2009

imi place sa te iubesc

Imi e greu sa traiesc si-mi place sa te iubesc. Imi place ca sunetul picaturilor de apa ce cad leganate pe stancile reci din muntii de sus, imi place ca mireasma florilor dulci dintr-o gradina de primavara, mai mult decat ciripitul pasarelelor intr-o zi calduroasa de vara petrecuta intr-o casa de tara racoroasa.. Imi place sa te iubesc, sa te ating, sa-ti simt caldura si parfumul. Imi place vocea ta si zambetul tau ce ma intampina cu drag dimineata, mersul tau leganat si plictisit, pe care il citesc atat de bine. Imi place atunci cand iti sta pe limba un compliment si de fapt iese o ironie simpatica, cand vrei sa ma saruti si ca sa nu devi prea romantic ma musti pana ma smucesc si te cert.Imi place ca-mi dai incredere si putere ! Esti sursa mea de viata, de vitalitate, de fericire.

Imi e atat de greu sa traiesc cand esti departe, nu stiu sa am bucur de ce ma inconjoara daca nu impartasesc cu tine momentul, daca nu-ti povestesc o zi din viata mea amintirile devin sterse..Tu dai coloare, dai aroma, savoare si speranta.

Cum e viata fara tine? Nu mai stiu, nu mai vreau sa stiu, imi lipsesti cand esti departe insa sangele meu e inundat de iubire si inima pompeaza prin toate venele doar picaturi contaminate de persoana ta. Fiecare celula a organismului meu te cunoaste si adora prezenta ta.Nu-mi cere vreodata sa te uit, este ca si cum mi-ai cere sa mor. Pana si moartea mi se pare mai  reala decat viata fara tine.

Nu mai stiu ce vreau de la tine, de la noi, ma multumesc cu prezenta ta si cu sarutul tau. Am invatat sa nu mai sper la minuni si sa nu-mi mai imaginez o familie cu tine, imi ajung doar momentele fericite pline de pasiune si iubire. Cine stie poate ca nici tu nu te mai gandesti si nu-ti mai doresti.. poate ca asa ne e scris sa ne iubim in taina in fiecare clipa.Sa te am in viata mea acum pare atat de irealizabil ca nici macar imaginatia nu mai are putere sa creeze acea imagine la care visam.. S-a dus.. a ramas doar iubirea ce ti-o port si-mi place. Da.. sufar, enorm, zi de zi, seara de seara.. nici nu mai am puterea sa-ti cer sa ramai.. nu mai pot suporta respingerile tale.. imi e atat de greu sa te privesc mereu cum pleci, sa incui usa dupa tine fara sa stiu cand te vei intoarce...oare stii ? stii ca-mi spulberi inima cand imi spui sa nu-mi fac vise ca pleci..si azi, la fel ca data trecuta.

Iubesc fiecare cplipa langa tine si o pretuiesc ca si cum ar fi ultima, pt ca stiu, va veni si ultima si atunci ma voi sfarsi.. va mai ramane doar o imagine a mea, mergatoare, activa, dar fara viata, fara suflet.. ultima clipa va lua cu ea tot ce sunt..ce suntem !

Acum mi-as dori sa te sarut..si sa te strang in brate sa-ti simt caldura..sa-ti spun ca te iubesc si te astept..inca..te mai astept..

Un comentariu: