duminică, 20 decembrie 2009

Nu mai (multe)...

Cum e sa iubesti? sa spui din toata inima "te iubesc", sa nu te impiedice nimic sa simti asta, sa nu te gandesti cu tristete la sentimentul asta si sa nu-ti para rau ca simti..? cum e? Eu nu mai stiu... nu mai stiu cum e sa-ti tresara inima cand te gandesti la persoana iubita, sa arzi de nerabdare sa o vezi.. sa ti se inmoaie picioarele cand ii auzi vocea...cum e sentimentul ala? Sentimentul care iti da aripi... care te face mai frumos si mai bun..

Nu mai stiu sa iubesc, sa iubesc din tot sufletul..fara sa ma gandesc "dar totusi...".  As vrea sa simt, sa-mi bata inima, sa visez, sa respir... As vrea sa iubesc iar fara teama, fara griji, cu speranta si fara lacrimi.

Nu suport sarbatorile de iarna..le urasc..le urasc pt sentimentele pe care il inspira: dragoste, prietenie, familie, bunatate, generozitate... Nu e corect, nu e adevarat. Lumea nu e asa...de ce ne mintim 2 saptamani pe an ca apoi sa ne trezim cu greu din visare?! Cand aud colindele ma apuca depresia si simt ca-mi ies din minti cand vad toate filmele cu happy ending.. nu e corect..viata nu e asa. In viata reala, el e departe, suna pe furis din baie, afara e frig de crapa pietrele si familia e prea ocupata cu fuga dupa cumparaturi ca sa observe tristetea din priviri. Prietenii sunt prezenti mai mult de nevoie... de nevoia lor..nu a mea, a ta..

Cateodata ma doare inima, ma doare mai mult cand vad o minciuna.. un film "lacrimogen" pana la urma se casatoresc si traiesc fericiti pana la adanci batraneti, pe strada "indragostitii" se tin de mana doar sa nu se piarda in aglomeratie, copii apar pe lume mai mult din gresala decat planificati, casatoriile sunt doar "ca sa o facem si pe asta"... ce de parsivenie... atata lasitate si minciuna..

M-am cam saturat... abia astept sa treaca perioada asta de 2 bani si sa-mi vad de munca mea pana la adanci batraneti. "Dragostea adevarata"...da da.. vezi sa nu... nu mai cred de mult in zane si feti-frumosi.. in realitate suntem tot singuri si ne ascundem sub perna sa nu se auda lacrimile cand curg..Ne ingropam in munca si ne ducem zilele ca pe niste poveri tot ma grele...

Ai simtit vreodata ca te doare inima? Adica sa simti durere fizica .. sa simti cum ti se taie rasuflarea si ti se intetoseaza privirea..? Nu? Pacat..ai fi stiut ce simt eu acum.. imi vine sa urlu.. dar oricum nu ar conta.. Nu va auzi nimeni si nu as face decat sa consum si putina energie pe care o mai am.. asa ca.. vorba aia "noapte buna"

3 comentarii:

  1. iubuirea vine din suflet, uneori e prea rapida si lasa urme... imi place spor in continuare:)

    RăspundețiȘtergere
  2. ai dreptate, rar are cineva dreptate in afara de mine;) e o perioada jalnica si faza: macar de sarbatori sa fim mai buni e vecina cu penibilul, cat despre iubire, nu stiu, fiecare o vede altfel depinde de stare doar cei care au puterea sa deschida ochii pot vedea ca in nici un caz nu e roz, iubirea o fi existand dar oameni care stiu cu adevarat sa iubeasca nu cred...in spiritul sarbatorilor inchei cu 112 nr la care sa sunati dupa ce bagati in voi ca apucatii, sarbatori petrecute si pe care il tine si fericite

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu siguranta stii sa iubesti, doar ca nu ai intalnit alesul :) Nici mie nu-mi plac sarbatorile =/

    RăspundețiȘtergere